ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Στο κήπο του ξενοδοχείου Castle Suites στην μπροστινή πλευρά του σε επαφή με τον κεντρικό δρόμο του χωριού, βρίσκεται το νέο και πανέμορφο εστιατόριο με κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.
Είναι ανεξάρτητο από το υπόλοιπο ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να δέχεται και εξωτερικούς πελάτες, περαστικούς ντόπιους ή ξένους. Το εστιατόριο είναι διακοσμημένο σε παραδοσιακό ελληνικό στυλ με κυρίαρχο υλικό την πέτρα και το ξύλο σε απόλυτη αρμονία με το πράσινο από τους κήπους του ξενοδοχείου.

Η κουζίνα του εστιατορίου είναι παραδοσιακή Κρητική και διεθνής ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα, με τις πρώτες ύλες των φαγητών να είναι υψηλής ποιότητας από την Κρητική γη σε λογικές τιμές. Στο εστιατόριο του Castle Suites μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο σας ή απλώς να πιείτε τον καφέ σας ή να γευτείτε ένα δροσιστικό παγωτό.

Το φαγητό του εστιατορίου μπορεί να σερβιριστεί οπουδήποτε επιθυμούν οι επισκέπτες μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου ενώ συνοδεία του φαγητού μπορείτε να επιλέξετε ένα μπουκάλι κρασί από την πλούσια κάβα μας ή να απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό ή ένα cocktail.
Το εστιατόριο ανοίγει στις 11.00 το πρωί με καφέ, χυμούς και σνακ και κλείνει στη 1 τη νύχτα.

Στο εστιατόριο επίσης, διοργανώνονται δωρεάν, πολλά events.

Το πρόγραμμα των events έχει ως εξής:
- Κάθε Τρίτη έχει Κρητική βραδιά με ντόπιους χορευτές που σας ξεναγούν στα Κρητικά γλέντια και σας μαθαίνουν τοπικούς χορούς
- Μία φορά την εβδομάδα έχει ζωντανή μουσική
- Μία φορά την εβδομάδα διοργανώνεται βραδιά με λατινικούς χορούς ή καραόκιBOOK NOW