ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CASTLE SUITES

Το Castle Suites είναι ένα ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων που υποβλήθηκε σε μια σταδιακή ανακαίνιση που ξεκίνησε προ τετραετίας, και σήμερα, έχει πλήρως αναβαθμιστεί με αποτέλεσμα να έχουμε ένα νέο εστιατόριο, νέο mini spa, νέο super market και gelateria καθώς και νέο billiards room.

Τα διαμερίσματα είναι ανακαινισμένα και αυτά, διατηρώντας το παραδοσιακό ελληνικό τους στυλ. Έχουν άμεση οπτική επαφή με τους καταπράσινους κήπους και τις πισίνες του ξενοδοχείου και επίσης παρέχουν όλες τις ευκολίες ενός 4 αστέρων ξενοδοχείου, ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα οικογένειες αλλά και ζευγάρια.

Η θέση του ξενοδοχείου είναι ιδανική, στο κέντρο του κοσμοπολίτικου Πλατανιά Χανίων που αποτελεί και το πιο διάσημο τουριστικό θέρετρο της δυτικής Κρήτης με απέραντες παραλίες και έντονους ρυθμούς διασκέδασης ενώ διαθέτει πολλά καταστήματα και ταβέρνες.

Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο σε μία έκταση 13000τ.μ και διαθέτει απίθανους κήπους, 3 μεγάλες πισίνες και 2 παιδικές πισίνες με απόσταση μόλις 80 μέτρων από την παραλία.

Ανάμεσα στις ανέσεις του ξενοδοχείου Castle Suites συμπεριλαμβάνονται και οι επόπτες πισίνας, υπηρεσία ασφαλείας (security) τη νύχτα ενώ υπάρχει και μηχάνημα ATM της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος.

BOOK NOW